Update 3 – 124 dagen voor de bruiloft

Alweer een maand geleden plaatste in mijn laatste update en zoals gezegd is mijn agenda overvol. De hoogste tijd dus om jullie weer helemaal op de hoogte te brengen!

Week 39
En die overvolle agenda begon dit weekend al. Want zaterdag gingen we als eerste naar Martijn zijn pak kijken. Een vriend van hem werkt bij Suitesupply langs de A4, dus gingen we daar samen met mijn schoonouders- en zusje heen. Daar kunnen ze maatpakken maken, maar  ze hebben ook kant en klare pakken. We zagen hier een heel mooi pak, maar het trouwpakken gevoel zat er nog niet echt bij. Maar dit pak hielden we zeker in gedachten.

Nu we toch onderweg waren, gingen we gelijk even langs de Haco. Hier hadden we een bank en bed gezien die we graag wilden hebben dus hebben we die gelijk besteld. Bank: check, bed: check! En we vervolgde onze weg. In de avond gingen we langs een vriend om te kijken of hij eventueel het licht en geluid op de bruiloft kan doen. Hij is super goed en heeft veel ervaring.

Zondagochtend stonden we alweer op tijd naast ons bed, want we gingen naar A-meubel in Amersfoort. Op de site hadden we een mooie meubelset gezien, bestaande uit een eettafel, salontafel, tv-meubel en wandmeubel. Uiteindelijk kwamen we een andere nog veel mooiere meubelset tegen. We waren er al snel over uit. Deze wilde we hebben, dus hebben we deze  besteld. Woop woop!

Daarna gingen we nog even snel langs de Praxis om wat verf te halen en we racete door naar Voorschoten, want daar hadden we een afspraak voor een bezichtiging van het Kasteel Duivenvoorde. Bij dit geweldig romantische kasteel houden we onze fotoreportage op de grote dag. En wat is het daar mooi! Het kasteel is omgeven van een groot park waar je uren kan wandelen. Het fijne van deze locatie is dat we binnen en buitenfoto’s kan maken. Je weet ten slotte nooit wat het weer doet op 19 februari.
Kasteel Duivenvoorde

Week 40
Deze week was bijzonder, want we gingen in ondertrouw. toch een eerste stap naar het huwelijk. Lees hier hoe dat ging.
Ondertrouw

Die zaterdag gingen we op bezoek bij een goede vriend die onze foto’s doet. Hij had ons gevraagd wat foto’s te verzamelen van trouwfoto’s die wij mooi vinden, zodat hij zijn foto’s straks goed kan afstemmen op onze wensen. Fotograaf: check!

Onderweg daar naartoe gingen we ook nog even langs een goede vriend en vriendin om hen te vragen als bruidsjongen en meisje. Dit waren de laatste die we moesten vragen. Met een officiële uitnodiging om onze bridesmaid en groomsman te zijn zeiden ze volmondig en ja! Bruidsmeiden- en jongens: check!

Bridesmaid invitation

Op de weddingfair die wij pas bezochtend in Den Haag ontmoetten we een eigenaar van een maatpakkenwinkel in Bleiswijk, Diya Custom Suits. Deze man had werkelijk alles wat je wilde. Als zou je een pimpelpaars pak met gouden stippen willen hebben: hij regelt het. En wat vonden we hier een mooie stof voor een pak! Dus liet Martijn een pak aanmeten en is zijn trouwpak een feit!

Week 41
Deze week deden we het iets rustiger aan. Vrijdag nam ik een vrije dag en ging ik in de avond langs een vriendin, tevens kapster, om een proefkapsel te doen. Van te voren had ik al wat foto’s gestuurd wat ik graag wil hebben, dus hebben we wat dingetjes geprobeerd. Omdat mijn haar toch wel wat eigenwijs is, was dat best even lastig om het precies te krijgen zoals ik het wilde. Maar ons krijg je niet gek,  kapsel: check!

Zaterdag gingen we naar ons huisje. Onze ouders hielpen een dagje met behangen. Nu zijn mijn ouders behoorlijk getrainde behangers, maar glasvliesbehang was toch wel andere koek. Maar het zijn echte bikkels, want in 1 dag was de hele voorkamer en achterkamer behangen. in de middag kwamen en ook nog twee lieve vrienden, die de keuken verfde voor ons. Het gaat al steeds meer opschieten!

BehangenBehangen

Op zondag nam ik een rustdag. De drukke weken daarvoor eiste hun tol waardoor ik in die tijd al een aantal migraineaanvallen had gehad. Dus werd het tijd om een dagje rustig aan te doen. Ouderwets een vrije zondag.

Week 42
Al wekenlang wachtte ik op dit moment, mijn favoriete moment in de hele voorbereiding: TAARTEN PROEVEN! Al een tijdje terug hadden wij verschillende taartenwinkels aangeschreven om te vragen wat het ons zou kosten om voor ons aantal daggasten een bruidstaart te laten maken. De goedkoopste kozen wij uit voor een proeverij. En zaterdag was het dan zo ver: taarten proeven bij Dulce Caprice. We mochten een aantal smaken uitkiezen om te proeven. En wat was het lekker.. zo lekker, dat ik vergat een foto te maken van de leuke kleine proeftaartjes.
Dulce Caprice

 

 

 

Related posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *