Update 2 – 151 dagen voor de bruiloft – Huisje, baantje, vakantie en andere drukke dingen

Er was een tijdje radiostilte. Niet omdat ik niet wilde schrijven op mijn blog, maar puur omdat de dagen zo snel voorbij vliegen. Daarom hier een update.

Huisje
Voor ons huisje hebben we nog niet heel veel tijd gehad, maar het begin is er. We zijn lekker bezig met schuren en schilderen en dat is nu bijna af. We hebben wel veel inkopen gedaan. Nu alleen de meubels nog! En dat is toch een lastige klus.  Aan de ene kant wil je het betaalbaar houden en kijken wat we van marktplaats af kunnen halen. Maar aan de andere kant wordt het dan snel een bij elkaar geraapt zooitje,  en dat is ook niet wat ik wil. Dus struin ik elke week de nieuwe reclameblaadjes door voor mooie meubelsets. Inmiddels hebben we mooie dingen op het oog, zoals een bankstel en een bed bij de Haco, maar we gaan eerst zorgen dat het huisje zo goed als af is, zodat de meubels er in kunnen.

Bob De bouwer

Baantje
Inmiddels ben ik begonnen met een nieuwe baan.  Via een uitzendbureau kwam ik bij eVision terecht in Den Haag. Daar werk ik tot februari als part time receptioniste. Leuke collega’s, leuk bedrijf.  Ik ga het straks nog missen als ik ga verhuizen. Daarbij werk ik ook nog bij 88mobile. Bij deze mobiele provider heb ik ooit stage gelopen en werk ik nu nog steeds 1-2 daagjes in de week.

Vakantie
En om bij te komen van alle afstudeer en en huizenjacht stress ging ik samen met mijn broer en ouders 2 weekjes naar Zuid-Frankrijk. en die was toch een beetje bijzonder. Want het is de laatste echte vakantie als thuiswonende. En wat heb ik genoten; stokbrood, wijn en brie. Ik hou van het Franse leven. Ook de BBQ heeft overuren gedraaid waar mijn broer de lekkerste garnalen, kipfiletjes en hamburgers op bakte. Op een lekkere rustige camping aan het strand en met een zwembad, vlogen de dagen voorbij. Voor we het wisten zaten we alweer bepakt en bezakt in de auto om terug te gaan naar het herfstachtige weer in Nederland. Het enige fijne daaraan was dat ik eindelijk mijn aanstaande man weer zag. Want die 2 weken missen, was verschrikkelijk. En blijkbaar had hij mij  ook gemist. Want bij thuiskomst stond er een grote schaal met kaarsjes, koekjes, chocolade en snoep op de tafel met een kaartje dat hij me zo had gemist en met als klap op de vuurpijl het tijdschrift Bruid; een man naar mijn hart! We sloten zondag af met een BBQ (regen of niet, wij zaten onder de partytent) en  vorige week maandagochtend 7.00 ging mijn wekker weer. Back to work again.

castelnou

tijdschrift bruid

Andere drukke dingen
Ondertussen zijn ook de trouwringen in the house die we in Antwerpen kochten en heb ik mijn bruidsjurk uitgezocht (lees hier hoe dat ging). Helaas overleed vlak daarvoor, op 26 juli, mijn opa. Dus de weken daarna waren erg druk (voornamelijk voor me moeder) doordat het huis  moest worden leeggehaald. Het afgelopen weekend liep ik ook nog de Vredesloop samen met mijn aanstaande man en nog wat vrienden. Nauwelijks getraind liep ik 33:21 over 5 km. Geen persoonlijk record en al zeker geen wereldtijd, maar ach het gaat om het meedoen toch! En zondag gingen we ook nog naar een bruidsbeurs in Den Haag, Weddingfair. Dit is leuk als je nog heel veel moet regelen, maar omdat de meeste dingen al vastgelegd zijn en zijn geregeld, waren we na een uurtje alweer klaar.

Vredesloop Den Haag

Maar we zijn dus weer volledig back to business en mijn agenda is voller dan ooit. Er komen nog allemaal leuke dingen aan, zoals het uitzoeken van Martijn zijn pak, bespreking met de fotograaf, proeven van taarten, proefkapsels bij mijn kapster, enzovoorts. Leuk leuk leuk!

Related posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *