Update 1 – 213 dagen voor de bruiloft

 

De afgelopen maand zijn we al behoorlijk druk geweest met de eerste dingen voor de bruiloft. Benieuwd wat we allemaal hebben gedaan? Hier de eerste update!

Mariage

 

Week 24
Deze week begonnen we met de allereerste dingen, waarbij we uiteraard als eerste onze trouwdatum vastlegde. We stelde direct de belangrijkste mensen op de hoogte van deze datum. Onze ouders, de ceremoniemeesters en de ambtenaar van de burgerlijke stand. We kennen haar persoonlijk, dus we belde haar direct op en die was reuze enthousiast dat ze ons mag trouwen. We stelde onze gastenlijst op en begonnen direct met onze zoektocht naar zaaltjes voor het feest. Dat bleek al snel met onze gasten een moeilijke klus. De meeste zaaltjes gaan tot de 200-250… helaas daar gaan we het niet mee redden. We maakte direct afspraken met de zaaltjes om te komen kijken.

Week 25
Deze week besloten we maar eens de Ikea in te gaan om vast de eerste spulletjes te gaan kopen. Martijn zag daar eerst nog niet helemaal de lol van in (mannen….), maar na een paar minuten was hij degene die ons karretje vol dumpte met keukengerei, inclusief big smile. Want hij vond het toch wel erg leuk.

Week 26
Deze week gingen we zaaltjes kijken! Op één dag hadden we 4 afspraken gemaakt met diverse zaaltjes om te komen kijken. De ene nog mooier dan de ander, maar ook de ene nog duurder dan de ander. Hier kwamen we er al snel achter dat dit een hoop geld ging kosten (ach je trouwt maar één keer!). Het was in ieder geval hartstikke leuk en de keuze was eigenlijk aan het einde van de dag al gemaakt. Feestzaal: Check!

Martijn en Linda

We gingen ook gelijk langs een eettent om het eten voor de daggasten te regelen. Wij hebben namelijk één regel voor onze bruiloft: aan eten mag het niet ontbreken! Diner: Check!

Tot slot plunderden we de Action. Al maanden lang liep ik te kwijlen in de action bij alle huisinrichtingspulletjes. Nu mocht ik LOS! En toen bleek ook dat Martijn last heeft van grootheidswaanzin, want bij de te moeilijke keuze uit alle leuke koffiekopjes liepen we de winkel uit met 3 setjes van 4 koffiekopjes. “Voor als we visite krijgen”, aldus mijn aanstaande man, die zelf geen koffie drinkt. En voor visite heb je ook servetjes nodig, dus kochten we 5 pakken servetten. Je kan het maar vast in huis hebben. Dus bepakt en bezakt met actiontasjes gingen we weer naar huis. We kochten ook nog een mooie pannenset bij de Ikea, onder leiding van mijn moeder die daar toch net iets meer verstand van heeft.

Week 27&28
Deze weken waren spannend! We kregen ineens allemaal uitnodigingen om bij huizen te komen kijken. Dat was veel sneller dan we hadden verwacht. De eerste twee huizen werden het helaas niet, maar bij het derde huis stonden we eerste en dat huis beviel ons wel. Huis: Check!

What is marriage

M’n moeder stuurde deze, ik moest lachen. Martijn wat minder.

Vonden jullie deze update leuk?  Laat het dan weten in de reacties en tot snel!

 

Liefs, 

 

Linda

 

 

Related posts:

8 gedachten over “Update 1 – 213 dagen voor de bruiloft

 1. Gezellig om te lezen!
  Jullie hebben het er maar druk mee…maar is ook weer superleuk om deze voorbereidingen te treffen.
  Ik heb het al eens gezegd…
  …geniet er van!!!
  XXX ?

 2. Linda geweldig die updates 🙂
  Ik zie het helemaal voor me hoe je het
  beschrijft.
  Veel succes met de verder voorbereidingen
  Dikke knuffel tibi

 3. Hoi Linda en Martijn
  Ik heb genoten van je voorbereidingen. Je kan het maar alvast geregeld hebben. Want om dit vlak voor je trouwdag te doen geeft denk ik veel stress.
  Leuk geschreven en ga zo door . Ik blijf het volgen hoor. Toti toi toi. Xx

 4. Ah dit is zo leuk om te lezen! Die Martijn wil straks meer winkelen dan jij hoor! Wes wilde eerst ook niet en had weinig haast. Inmiddels sleept hij mij elk werkend mee: “ja maar schat wel moeten wel even vloeren kijken en ik wil eigenlijk wel een nieuw bureau..” ehum. Veel plezier met de voorbereidingen!

 5. Hi schat, hoewel we al veel dingen van jullie mee krijgen? is ’t super super leuk om te lezen. Je schrijft heel leuk! Ik wacht met smart op de volgende….

  Dikke knuffel van mij??

 6. bedankt voor je uitnodiging op de blog. Erg leuk al die voorbereidingen te lezen. Dan weet ik wat me misschien ooit nog te wachten staat Haha. Ik heb erg gelachen om die minions. Ik ben benieuwd naar de volgende blog.

 7. Hee moppie!! Wat leuk deze blog, super leuk om jullie zo te volgen!! En ben zo blij dat jullie al een huisje hebben! Geniet van alles wat nog komen gaat! Dikke knuffel van ons f&f

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *