Sorry sorry sorry

Ik schaam mij intens en intens diep. Mijn blog ligt er verlaten bij en heb hem de afgelopen maanden volledig verwaarloosd. Inmiddels ben ik alweer twee maanden getrouwd en bedacht mij dat ik schrijven toch wel zo leuk vind dat ik het gewoon weer ga oppakken.

sorry

Wat is er allemaal gebeurd in de afgelopen tijd? Enorm veel. Ik kan jullie natuurlijk bombarderen met een uitgebreid verhaal wat er zich allemaal heeft afgespeeld de afgelopen maanden, maar dan ben je morgen nog aan het lezen. Ik kan je vertellen dat het enorm druk was en dat ik maar één keer in mijn leven trouw (gelukkig is dit toch wel ons doel van ons huwelijk), want man, ik denk dat ik er een paar grijze haren bij heb en dat ik een paar jaar korter leef van alle stress, maar kort gezegd: In februari stopte ik met werken, trouwden wij, gingen wij op huwelijksreis en wonen sindsdien in het oh zo gezellige Hilversum. Ons huisje was zo goed als af toen wij er in trokken en het normale leven is inmiddels weer een feit.

Back to work
Mijn man (ohh wat klinkt dat toch leuk!) is in maart begonnen bij zijn nieuwe baan en is fulltime aan de slag. Voor mij bestaat het leven uit huisvrouw zijn, want ik heb nog geen nieuwe baan gevonden. Inmiddels heb ik al heel sollicitaties de deur uitgestuurd en heb al wat gesprekken gehad, maar hier zat mijn droombaan nog niet bij. Het probleem zit hem voornamelijk in het feit dat ik parttime wil werken en als het even kan iets in mijn vakgebied: Communicatie. En dat is lastig te vinden, zeker als starter. In eerste instantie vond ik het nog niet zo erg om niet te werken. Ik moest nog even bijkomen van alles, acclimatiseren in ons nieuwe huis en ook het runnen van een volledig huishouden was nieuw voor mij. Maar na een paar weken gaat dat alleen thuis zijn toch wel vervelen. Ik wil weer aan de slag! Ik blijf positief en heb zelfs vanavond alweer een gesprek, wish me luck!

En nu..?
Schrijven blijft toch wel mijn passie en daarom ga ik mijn blog weer oppakken. Ik heb weer iets meer rust in mijn leven en wil mijn verhalen weer met jullie delen. Dit zal natuurlijk over meer gaan dan de trouwen, maar voornamelijk over de alle daagse dingen, mijn ervaringen, tips en alles wat maar leuk is om te delen.
Hopelijk tot snel!
Liefs,
Linda

Related posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *