Persoonlijk – Verhuisd!

Wij zijn verhuisd! Veel van jullie weten het al, maar sinds onze bruiloft wonen wij in Hilversum, jawel ook wel genaamd: Mediastad, omroepstad en Hillywood. En om dat laatste heb ik de eerste keer dat ik het hoorde hartelijk gelachen.

Verhuisd

Als je mij 2 jaar geleden had verteld dat ik in Hilversum zou gaan wonen, dat had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Het was namelijk in eerste instantie niet helemaal de planning om zo ver bij mijn ouders te gaan wonen. We hadden ons ook ingeschreven in de omgeving Leiden (dan zaten we zo’n beetje precies tussen onze ouders in), maar als snel merkte we dat je met plaats 364 niet ver ging komen. Ook omgeving Haaglanden was geen succes, want na 3 jaar ingeschreven te staan kom je er gewoonweg niet. Er zat dus niets anders op dan te reageren op huizen in de Gooi en Vechtstreek. Al snel bleek dat er in Hilversum genoeg huizen te huur waren want we werden al binnen een paar dagen uitgenodigd om bij twee huizen te komen kijken. En daar begon ons avontuur in Hilversum. We stonden bij één huis op nummer 1 en dit huisje beviel ons zo goed, dat we er maar gewoon voor gingen. Na maanden hard werken, trokken we op 20 februari (de dag na de bruiloft) officieel in in ons gloednieuwe huisje.

Wennen
Daar zit je dan in Hilversum. Na onze huwelijksreis begon het dagelijkse leven weer. Mijn man was weer volop aan het werk. En ik? Ik fietste met de navigatie op mijn mobiel naar de supermarkt. Want wat is Hilversum een doolhof! Waar ik in Rijswijk letterlijk alle straatjes kende, raakte ik hier al bijna de weg kwijt op weg naar “het dorp”. In ieder geval een goede reden om de winkels vaak op te zoeken: ik moet toch de weg een beetje leren kennen hihi.

Natuur
Op een mooie dag besloot ik maar gewoon eens de fiets te pakken en eens de omgeving te gaan verkennen. Er ligt om Hilversum een hoop natuur en dat is een groot verschil met Rijswijk. Ja daar heb je wel een bos(je) hier en daar maar lang niet zo mooi als de omgeving van Hilversum. Bossen, de Heide, wat is het hier prachtig! Mijn moeder kwam al snel langs om eens gezellig een dagje door de natuur te fietsen en weetje, misschien kan ik hier toch wel aan wennen.

Bos Hilversum Heide Hilversum

 

En heb je nog tips over mooie plekjes in Hilversum? Dan hoor ik die uiteraard graag!

Veel liefs, 

Linda

Related posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *