DIY – Uitnodigingen voor de bruidsjongens en bruidsmeisjes

Omdat we graag de allerbelangrijkste vrienden en vriendinnen de hele dag aan ons zijde willen hebben, hebben wij 6 bruidsjongens en 8 bruidsmeisjes. We wilde hen op een speciale manier vragen, en daarvoor haalde de creativiteit uit onze tenen voor deze speciale, zelfgemaakte uitnodigingen. 

IMG_20150923_183552

Doosjes
Als eerste kochten we bij de Action houten hartvormigedoosjes die we met white wash verfde. Dit geeft hout een mooi gebleekte of witte waas.

 

 

Nadat de doosjes gedroogd waren, hebben we op de zijkant onze namen gespoten en op de bovenkant onze trouwdatum. Hiervoor hebben we van papier een malletje gemaakt en deze steeds op het doosje gespoten.

En heb je goed opgelet? 12 doosjes verder kwamen we erachter… ja kijk nog maar even goed naar de plaatjes hierboven . Zo’n ik-ga-in-een-hoekje-huilen-moment. Dus moesten we een oplossing zoeken. Me vader had toevallig nog een spuitfles met zilveren verf staan, dus hebben we alle dekseltjes overgespoten. En weer opnieuw de datum er op… de juiste deze keer.

Stropdassen en haarbloemetjes
In de uitnodigingsdoosjes deden we voor de vrouwen een zakje snoepjes, een roos voor in het haar en een kaartje met de vraag: Will you be my bridesmaid? De mannen kregen snoepjes met een rode stropdas en uiteraard de vraag om groomsman te zijn.

Boeketje
Voor de dames hadden we nog iets extra’s, namelijk hun eigen boeketje! Via internet bestelde we witte en rode foam rozen en knutselde een boeketje in elkaar. Het boeketje werkte we af met tule om een handvat te creëren. Om zeker te zijn dat het netjes blijft tot 19 februari, deden we er doorzichting inpakfolie omheen.

And guess what? They all said yes! We zijn ze allemaal één voor één gaan rondbrengen om hen deze vraag te stellen en wat reageerde ze allemaal lief en enthousiast! (Dionne, ik heb nog een half uur een piep in me oor gehad van je gil xD) Dus zijn ze nu allemaal hard op zoek naar hun outfit. Ik ben heel benieuwd hoe onze lieve vriendjes en vriendinnetjes er uit gaan zien. Spannend!

 

 

 

 

 

Related posts:

Een gedachte over “DIY – Uitnodigingen voor de bruidsjongens en bruidsmeisjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *