Afgestudeerd!

Omdat dit blog over mijn leven gaat, wil ik ook zeker andere hoogtepunten in mijn leven met jullie delen. En nu is zo’n moment aangebroken: Ik ben afgestudeerd!

IMG-20150711-WA0017

Communicatie 

Vier jaar lang deed ik de opleiding Communicatie aan de Haagse Hogeschool (voor degenen die het zich afvragen: het is meer dan alleen praten. Het heeft te maken met alle communicatie in, rond en met een organisatie). Met mijn lieve vriendinnetje Sharona aan mijn zijde, heb ik me door de opleiding heengezwoegd.  Oké ik geef toe dat er ook echt wel periodes waren dat we meer in de bioscoop, la Place of de Primark zaten dan aan ons huiswerk, maar als het nodig was zaten we regelmatig te zweten achter ons laptopje om toch alles op tijd af te hebben. En dat hebben we gisteren uiteraard na de diploma-uitreiking gevierd met onze lieve vrienden!

friends


Uitdaging

Ik moet zeggen dat de tijd super snel is gegaan, maar ik ben ook enorm blij en trots dat we het volbracht hebben.  Nu op naar de volgende uitdaging: het vinden van een baan!  Super spannend maar ook wel erg leuk.

Nog tips voor een leuke job? Laat het me dan weten!

Liefs, 

Linda 

Related posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *