5 x (onschuldige) verslavingen

onschuldige verslavingen what's in my life

Geef toe, jij hebt vast ook wel een aantal (onschuldige) verslavingen. Die overheerlijke snoepjes of die ene CD. Hier deel ik mijn 5 verslavingen met jullie!

 

Nagellak
Nu ik helaas elke dag moet afwassen is het toch wat minder leuk om nagellak op te hebben, want binnen no-time ligt er alweer een stukje vanaf. Maar wie mij al een tijdje kent, weet dat ik het liefst altijd nagellak op heb. Ik heb daarom ook een verzameling van nagellakjes waar je u tegen zegt.

nagellakverslaving what's in my life

Kauwgum
“Linda, kauwgum uit!” Nog voor de docenten op de middelbare school mij gezien hadden, wisten zij dat ik kauwgum in mijn mond had. Dit is dus blijkbaar een diepgeworteld probleem. Inmiddels ben ik namelijk al 5 jaar van de middelbare school af en nog steeds heb ik ALTIJD kauwgum in mijn tas en in mijn auto en in de voorraadkast. Want stel je voor…..

Lippenbalsem
Smeren, smeren, smeren. Wat heb ik toch een hekel aan droge lippen. Ik raak dus al lichtelijk in paniek als ik mijn lippenbalsem vergeten ben en ren dan ook direct naar de eerste winkel die ik tegenkom om lippenbalsem te kopen. Waarschijnlijk ben ik in een vicieuze cirkel beland, want door al dat smeren, moet je blijven smeren. But, I don’t care. Ik word intens gelukkig van die heerlijk ruikende en smakende lippenbalsems. Er zitten er dan ook altijd standaar een stuk of 3 in mijn tas.

Handcrème
Net zoals dat ik een hekel heb aan droge lippen, heb ik dus ook een intense hekel aan droge handen. Misschien heb ik deze verslaving een klein beetje met mijn moeder overgeërft, want die is ook altijd aan de gang met handcrème. Ook deze heb je in allerlei kleuren en geuren. Jammie jammie jammie. Toen ik in Duitsland was heb ik dus weer flink ingekocht bij de DM. I Love it!

kauwgum lippenbalsem handcreme verslavingen what's in my life

Kaarsen
Buiten het feit dat kaarsen uiterst romantisch zijn, ruiken geurkaarsen ook nog eens verrukkelijk. Ik kan me dan ook 9 van de 10 keer niet inhouden als ik weer eens heerlijke geurkaarsjes spot bij de Action of Primark. Gevolg: een overvolle kast met geurkaarsen die je in een jaar nog niet opkrijgt. Woops! (En manlief kan elk jaar gaan witten, hihi) Dus, laat die winter maar komen! Want dan kunnen de kaarsjes weer extra vroeg aan.

Kaarsjes verslavingen whats in my life

Ik ben benieuwd! Heb jij ook onschuldige verslavingen? Laat ze achter bij de comments! 

 

Liefs, 

Linda

Related posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *