5 dingen die mij zomerkriebels geven

Zomerkriebels

HET IS ZOMER! Oh wat hou ik toch van de zon. Daarom deel ik vandaag met jullie 5 dingen die mij echt de zomerkriebels geven. 

Zomerkriebels

 1. Zonnebrandcrème
  Mhhhh de geur van zonnebrandcrème. Dit is denk ik één van de lekkerste geuren die ken. Het geeft me niet alleen zomerkriebels, maar sommige cremes doen me ook denken aan vakantie van vroeger. Dus als maar even de zon schijnt, ga ik aan de slag met de zonnebrandcreme om nog meer het zomergevoel te krijgen. Jammie, ze zouden er parfum van moeten maken!
  Zomerkriebels Nivea zonnebrand spray
 2. Teenslippers
  Als kind stonden mijn broer en ik bekend in de buurt als de kinderen die altijd op slippers liepen. Het liefst liepen we altijd op slippers. Slippers geven mij dan ook het ultieme zomergevoel. En dan zeker de gewone ordinaire badslippers die lekker klepperen als je loopt. Dat klinkt gewoon als de zomer!
 3. Terrasjes
  Op een zwoele zomeravond op een terrasje zitten maakt mij intens gelukkig. Ondergaande zon, een koud drankje en belangrijke mensen om mij heen. Dan kan ik echt even alles vergeten.
  zomerkriebels terrasje
 4. Ice Tea
  Een groot glas Ice Tea met ijsklontjes en een schijfje citroen er in! Dat doet me echt denken aan de zomer.  Waarom? Waarschijnlijk omdat dat altijd standaard het drankje was dat ik kreeg van mijn moeder op een warme zomerdag als ik lekker lag te zonnen. Lekker en verfrissend!
 5. Knalroze nagellak
  De mensen die mij kennen weten wel dat ik een serieuze nagellakverslaving heb. Alle kleuren van de wereld heb ik tot mijn beschikking. Maar wat is er leuker dan knalroze nagellak? Knalroze nagellak op hebben in de zomer! Wat kan ik blij worden van mooi roze gelakte nageltjes.
  Zomerkriebels roze nagellakWaar krijg jij echt de zomerkriebels van? Laat het mij weten in de reacties!

Liefs, 

Linda

Related posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *